Pure Turkey Terrific 500gr

Pure Turkey Terrific 500gr

Turkey Terrific är en komplett måltid av humankvalitet. Perfekt för superkänsliga, vuxna och seniorhundar. Detta skonsamma spannmålsfria recept ger en lättsmält måltid som gör den idealisk för känsliga hundar eller de som är benägna att bära lite extra vikt.

Ingredienser:
Kalkon (20%)
Den färska kalkonen och färska levern som ingår i maten motsvarar en torr eller våt mat innehållande cirka 60% färskt kött. Kalkon är en lysande källa till vitamin B6 och B12, niacin, selen och zink.
Nötköttlever (10%)
Även om det är en näringsrik rik källa till protein, fett och vitamin A, är lever också en bra källa till koppar, järn, niacin, fosfor och zink. Det ger många B-vitaminer, omega-3 och omega-6 fettsyror och essentiella aminosyror din hund behöver hålla sig frisk.
Palsternacka
En stor källa till vitamin C, palsternacka innehåller också många poly-acetylenantioxidanter såsom falkarinol, falkarindiol, panaxydiol och metyl-falkarindiol, samt att vara en utmärkt källa till dietfibrer.
Potatis
Potatis är en exceptionellt hälsosam mat med låg kaloriinnehåll, högfibrer, som erbjuder en fantastisk källa till vitamin B6, C-vitamin, koppar, kalium och mangan.
Äpple
Äpplen är en överraskande bra fiberkälla som är utmärkt för matsmältning. De innehåller också fyto-näringsämnen som quercetin och katekin som är starka antioxidanter.
Morot
Morötter innehåller mer karoten än som finns i någon annan grönsak. Karoten omvandlas till vitamin A, vilket ger viktiga antioxidantfördelar och fytonutrienter.
Kål
Med rikedom i antioxidanter, glukosinolater, vitamin A och D.
Gröna bönor
Förutom konventionella antioxidant näringsämnen som vitamin C och beta-karoten, innehåller gröna bönor viktiga mängder av antioxidantmineral mangan.
Mineraler
Alla våra kompletta måltider innehåller tillsatt vitamin och mineraler som ger näringsämnen väsentliga för friska ben, blod och övergripande utveckling.
Analys:
Protein 25%
Fett 8%
Fiber 1.1%
Aska 4.2%
393 kcal per 100g


Artnr: Benämning: Lager: Delbetalning. Pris: : Antal:
7040p500 Pure Turkey Terrific 500gr (Lägg till i Önskelista ) I lager från 37 kr SEK / mnd. 159 kr SEK/st  

Tillbaka

5-i-top